RénkLi ŞékéR Moderatör
Mesaj Sayısı : 724 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30 Nerden : FrankLin TN
| Konu: How You Love Me Now - Hey Monday Cuma Tem. 02, 2010 5:09 pm | |
| How You Love Me Now - Hey Monday You were talking to her Sen onunla konuşuyordun But messing with me Ama benimle dalga geçiyordun It’s finally clear Sonunda her şey berraklaştı You’re blurring the lines Sen sınırları bulanıklaştırıyorsun Are you disturbed? Sen dengesiz misin? Oh, now you care Oh, şimdi önemsiyor musun Why do you race through my red lights? Niye benim kırmızı ışıklarıma karşı hızla sürüyorsun(Niye bana aykırı davranıyorsun demek istemiş)?
Can’t understand Anlamadın mı I’ll slow it down for you Senin için yavaşça tekrar anlatayım
Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? Baby tell me how Bebeğim anlat bana nasıl How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? I hate when you say Sen dediğinde nefret ediyorum How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun
Save Sakla Save it for her Onun için sakla I’m not gonna hear Dinlemeyeceğim Your reasons and “please-just-take-me-backs” Sebeplerini ve "lütfen-beni-geri-allarını" We never were right Biz asla doğru değildik Don’t waste your breath Nefesini boşuna harcama You crashed and you’re on your own tonight Sen duvara çarptın ve bu akşam kendi başınasın
Can’t understand Anlamadın mı I’ll slow it down for you Senin için yavaşça tekrar anlatayım
Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? Baby tell me how Bebeğim anlat bana nasıl How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? I hate when you say Sen dediğinde nefret ediyorum How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun
Lights out Işıklar sönsün I found out Ortaya çıkardım My falling star Benim kayan yıldızım Goodbye Hoşçakal The sun rises here Burada güneş doğuyor There’s no more you and I Bundan sonra sen ve ben diye bişey yok
Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? Baby tell me how Bebeğim anlat bana nasıl How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun Tell me how can you sleep? Söyle bana nasıl uyuyabiliyorsun? How can you breathe? Nasıl nefes alabiliyorsun? I hate when you say Sen dediğinde nefret ediyorum How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun How you love me now Beni şimdi nasıl seviyorsun |
| |
|
Aurelie ~ Üye
Mesaj Sayısı : 1671 Kayıt tarihi : 19/01/10 Yaş : 28 Nerden : Rob'un Kalbinden
| Konu: Geri: How You Love Me Now - Hey Monday Cuma Tem. 02, 2010 5:27 pm | |
| Bu grup hakkında pek bilgim yok ama bu şarkılarını dinlemişliğin var ve güzel şarkı
Saol (: | |
|
RénkLi ŞékéR Moderatör
Mesaj Sayısı : 724 Kayıt tarihi : 17/01/10 Yaş : 30 Nerden : FrankLin TN
| Konu: Geri: How You Love Me Now - Hey Monday Cuma Tem. 02, 2010 9:40 pm | |
| | |
|